top of page
20230901_201013.jpg

FOUNDATION

1 op 1 Mentorschap voor vrouwen met een diep verlangen dat ze eindelijk in de wereld willen zetten

Je leven loopt best wel goed en als je goed om je heen kijkt kun je zien dat je voor een heleboel dingen dankbaar bent. 

En toch knaagt er iets van binnen. 

Als je bloedeerlijk bent met jezelf, dan leeft er in jou een heel diep verlangen dat je jezelf steeds maar niet laat hebben. 

Misschien is het dat boek dat je al jarenlang wil schrijven.

Misschien is het je eigen bedrijf waar je van droomt (Check dan Foundation voor onderneemsters).

Misschien is het een diep vervullende liefdesrelatie.

In het zonnige zuiden leven vanuit vertraging. Van betekenis zijn voor de wereld met je creaties. Echte verbinding voelen met jezelf. Rigoureus voor jezelf kunnen kiezen. Volop genieten van zichtbaar zijn. Jezelf magnetisch voelen. Een inspirerende vrouw zijn. Diep beminnen en bemind worden. Echt voluit leren ontvangen. Je vrij voelen van het verleden en jouw unieke levenspad volgen. 

Misschien weet je nog niet heel precies wat je verlangen is, maar je voelt wel dat je ziel vraagt om meer. En je weet dat nu het moment is gekomen om jezelf daarvoor te openen.

 

In Foundation help ik je jouw grote verlangen op een vrouwelijke manier te verwezenlijken (zacht, ontvankelijk, magnetisch en zonder compromissen). Ik help je jouw innerlijke obstakels te overwinnen door innerlijke veiligheid te creëren en je vrouwelijke creatieve kracht te activeren. Het resultaat is dat je jouw verlangen of project echt vormgeeft zonder te pushen, jezelf uit te putten of jezelf steeds weer ongewild tegen te werken.

Laat je niet langer beperken door angst, schaamte of schuldgevoel en ga volop voor je grote verlangen. 

Hoe dan?

We werken vanuit veiligheid

Een leven creëren dat geen vijfennegentig, maar honderd procent trouw is aan je meest pure essentie vraagt niet alleen van je dat je gaat onderzoeken wat je authentieke verlangens zijn (niet de verlangens die aangepraat of aangeleerd zijn), maar ook dat je voor je verlangens gaat staan.  Dat je je van binnen opent voor je verlangens en ze durft te ontvangen.

Dat brengt voor veel vrouwen angst met zich mee. Deze angst kan heel subtiel of juist heel intens zijn, en kan zich uiten als vastzitten, steeds maar niet in beweging komen, uitstelgedrag, perfectionisme, pleasegedrag, een onbestemd angstig gevoel, je boos voelen…

Om een leven te creëren zonder compromissen, trouw aan jezelf, is het belangrijk om te leren om jezelf telkens weer naar veiligheid te kunnen brengen. Pas vanuit diep belichaamde veiligheid in jezelf kun je gaan creëren en ontvangen wat je echt verlangt.

 

Daarom werken we eerst aan veiligheid. Al de rest komt daaruit voort.

Jij bent het fundament

De veilige plek van waaruit jij zonder compromissen

kunt creëren zit in jou

In Foundation doen we het diepe werk. Jij en ik samen, gedurende minstens drie maanden. (Verlengen kan in overleg). We leggen het fundament voor een leven in lijn met je meest pure essentie. Dat fundament vertrekt vanuit jezelf, binnenin. 

Ik help jou te verbinden met jouw lichaam, je wijsheid, je creatieve kracht en je grootste verlangens. Samen ontdekken we jouw vrouwelijke essentie, jouw diepste verlangens en de voorwaarden van waaruit jij wil leven. 

Een verlangen in de wereld zetten vraagt altijd om een stuk actie. Maar niet op een mannelijke manier, zoals we vaak geconditioneerd om dingen te doen. Als vrouw mogen we veel meer leven en creëren vanuit achteroverleunen en overgave. Het gevolg daarvan is dat er zich niet minder, maar juist meer voor jou ontvouwt.

 

Dat wil niet zeggen dat we geen actie moeten ondernemen, integendeel, maar de actie komt vanuit een plek die niet gedreven wordt door wilskracht. Als vrouw heb je je hele wezen mee te nemen in het creëren van dat wat je wil ervaren. Je lichaam, je intuïtie, je ratio, je voelen, je seksuele energie. Je natuurlijke flow. Je wisselende energieniveau. Je eb en vloed. Je kleine meisje. Je volwassen vrouw. Je onzekerheid. Je magnetisme. Voor al deze aspecten van jou maken we in Foundation alle ruimte.

Praktisch
 • Gedurende 3 maanden hebben we om de twee weken een online sessie via Zoom van 90 minuten.

 • Ik stel de opname voor je beschikbaar en je krijgt audio’s met de practices en meditaties die we samen doen. Zowel naar de opnames als naar de audio’s kun je regelmatig teruggrijpen om te verdiepen.

 • Ik check wekelijks met je in via mail en reik je extra afgestemde, gepersonaliseerde oefeningen, vragen & practices aan. Ik voel in wat je nodig hebt en jij gaat tussendoor aan de slag (niet altijd vanuit ‘doen’, soms mag het juist ook zakken en integreren).

 • Tussendoor kun je mij vragen stellen via Voxer (app vergelijkbaar met whatsapp), om hulp vragen als je ergens vastloopt of gewoon even iets delen als je daar behoefte aan hebt.

INVESTERING

 

nu tijdelijk 1500 euro exclusief BTW i.p.v. 1800 euro

of 3 maandelijkse termijnen van 500 euro exclusief BTW i.p.v. 600 euro

 • BONUS: 3 maanden toegang tot het Vrouwen Creëren Membership: de flowpractices (belichaming, veiligheid en creatiekracht in het bekken verdiepen), Create&Share (coaching en accountability) en de maandelijkse masterclass rond vrouwelijke creatiekracht

 • BONUS: Creëren en leven volgens jouw design - in 2 sessie van 90 minuten ontdekken we hoe je moeitelozer kunt gaan creëren en leven door je human design experiment aan te gaan en te leven volgens je unieke blauwdruk. 

ons stappenplan

Er is zowel ruimte om te voelen wat nodig is op elk moment als een plan dat we samen bepalen: jouw persoonlijke stappenplan naar de verwezenlijking van jouw diepe verlangen.

 

We doorlopen de 7 stappen van mijn Hart van Creatie-methode meermaals doorheen het traject, in een spiraalvorm. Elke keer ga je een laag dieper:

 1. Wek de magie: Breng je focus van buiten naar binnen. Leer zijn en bewegen in je innerlijke landschap, de plek van waaruit jij je werkelijkheid creëert.

 2. Laat liefde stromen: Cultiveer een onwankelbare connectie met jezelf. Creëer een ruimte van onvoorwaardelijke liefde in jezelf waarin alles van jou er mag zijn en mag gevoeld worden.

 3. Maak contact met je creatieve energie: Laat je seksuele energie stromen en voel hoe je van binnenuit gestuwd wordt naar de verwezenlijking van je verlangen zonder dat jij er moet aan trekken.

 4. Voel jouw verlangen: Open jezelf van binnenuit en vergroot je ontvangstcapaciteit. Trek het naar je toe.

 5. Neem een krachtige beslissing: De kracht van jouw intentie zet alles in beweging.

 6. Schijn licht op je schaduw: Omarm alle delen van jezelf, ook dat wat je nu nog verborgen houdt of niet durft aan te kijken.

 7. Neem actie vanuit inspiratie en intuïtie. Laat je bevruchten door het mannelijke en zie jouw verlangen in de vorm geboren worden.

 

We werken van binnen…

De voorwaarde om je vrouwelijke creatiefundament te leggen is heel dicht bij jezelf staan. Jezelf goed kennen en goed kunnen voelen wat voor jou klopt. Je veilig voelen bij jezelf en vertrouwen op je eigen wijsheid en je kunnen. 

Ik begeleid je stap voor stap op de weg naar binnen. Daar ga je onder mijn begeleiding:

 • Leren bewegen en voelen in je innerlijke landschap (de wereld van waaruit je creëert, manifesteert en ontvangt)

 • Veiligheid leren creëren voor jezelf en diep thuiskomen bij jezelf (je leert dieper voelen en dieper belichamen)

 • Leren creëren vanuit ontspanning, overgave en vertrouwen

 • Je ware verlangens voelen (gaat veel dieper dan wat we met ons hoofd bedenken en vaak moet eerst veiligheid gecreëerd/trauma geheeld worden om het echt te kunnen voelen, hier begeleid ik je bij)

 • Je Waarom ontdekken (is een game changer voor heel veel van mijn klanten)

 • Jouw visie voor jouw leven laten ontstaan van binnenuit

 • De relatie met je lichaam en je eigen wijsheid cultiveren als basis voor een vervullend leven

 • In zachtheid loslaten wat in de weg zit: weerstand, perfectionisme, uitstelgedrag, angst, beperkende overtuigingen…

 

… naar buiten en weer terug

Samen zoeken we hoe je dit op jouw manier weer naar buiten kunt brengen. Vanuit het stevige fundament dat je van binnenuit legt, gaan we ontdekken en finetunen wat jij wil ontvangen, ervaren, in de wereld wil zetten en welke stappen je daarvoor mag zetten.

Het is een constante beweging van binnen naar buiten en weer terug. We gaan aan de slag zowel in de innerlijke als de uiterlijke wereld: Jij zet stappen in de wereld (ik begeleid je hierbij) > dat brengt innerlijke blokkades naar boven (daar waar het schuurt), maar ook meer helderheid over wat je graag wil > daar gaan we mee aan de slag > we creëren steeds opnieuw en steeds meer veiligheid en helderheid.

 

Door kleine, concrete stappen te zetten ontdekken we wat er nog in de weg zit. Dat help ik je omarmen, loslaten, transformeren en als kracht gebruiken. Ik bied je daar inzichten en concrete tools voor. 

Ik moedig je aan om op jouw tempo in beweging te komen/ blijven zodat je waardevolle feedback krijgt, van binnen en van buiten, waarmee je kunt bijsturen.

Wat brengt het traject jou?

Samen werken we aan het vormgeven van jouw diepste verlangen. Je zet concrete stappen in het écht leven van je droom en doorbreekt de blokkades die je daarrond ervaart.

 • Je legt het fundament van je vrouwelijke creatiekracht, de basis om jaren op verder te bouwen

 • Je krijgt helderheid over wat je diepste verlangens zijn 

 • Je hebt helder wat je volgende stappen zijn om jouw grote verlangens te realizeren, steeds weer

 • Je weet hoe je telkens weer kunt voelen en in jezelf afchecken wat bij je past en waar je mag bijsturen

 • Je weet hoe je met externe uitdagingen en interne valkuilen kunt omgaan

 • Je vrouwelijke creatiekracht krijgt alle ruimte

 • Je staat met meer zelfvertrouwen in je je leven

 • Je weet waar je JA tegen mag zeggen en waar je NEE mag zeggen (en NEE zeggen lukt je ook)

En Foundation brengt je nog zoveel meer:

Je ontdekt waar jouw juicyness zit, je brilliance, je grenzeloze vrouwelijke creatiekracht. 

Dit traject brengt het beste in jou naar buiten. Het compromisloze. Het meest authentieke. De durf. 

Je krijgt de tools om met de angst die daarbij komt kijken om te gaan.

Je leert de ruis weg te halen zodat jij kan stralen als vrouw in al je volheid.

Je ontwikkelt een innerlijke no-nonsense radar. Je wordt eerlijker in wat je verlangt, wat bij jou past en wat je niet langer gaat tolereren. En doordat je je veilig gaat voelen in jezelf, durf je daar zonder schaamte voor te gaan en voor te gaan staan.

 

Ik sta naast je. Samen zorgen we voor een grote doorbraak in je leven en je diepe verlangen. 

Waarom zou je met mij werken?

De laatste vijftien jaar heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden in hun creatieve proces en het doorbreken van hun creatieve blokkades. Daar heb ik ontdekt dat een van mijn gaven is om vrouwen heel dicht bij zichzelf te brengen. Ik leid mensen op een natuurlijke manier naar hun innerlijke landschap, van waaruit ze hun werkelijkheid creëren. Dat is de plek waar ik met jou kan zijn om je diepste verlangens te doorvoelen en vorm te geven, en de patronen die je nog tegenhouden te doorbreken. 

 

Ik ben sterk in het zien van jouw mogelijkheden en jou daarin mee te nemen. Ik help je om jouw krachten en jouw potentie niet alleen te zien, maar ook te voelen, te claimen en steeds meer te gaan belichamen. Ik ben goed in het geven van moed en inspiratie, vooral door je bij je eigen veilige plek te brengen.

 

Ik heb jarenlang ervaring in het omgaan met weerstand en patronen van zelfsabotage, zowel bij mezelf als bij mijn klanten en ik heb een aantal uitstekende tools ontdekt die ik met liefde aan jou doorgeef. 

 

Ik heb een zesde zintuig om te voelen waar je eerlijk of oneerlijk bent met jezelf en ik spiegel je dat op een eerlijke maar altijd zachte en liefdevolle manier terug, zodat je er iets mee kunt. 

 

Ik werk graag intuïtief en zet alles in wat ik de laatste twintig jaar aan rijkdom en levenservaring heb opgedaan. Ik ben goed in het stellen van de juiste vragen die jou bij jouw eigen inzichten en wijsheid brengen. Ik vind niets leukers dan dat.

 

Ik krijg van mijn klanten terug dat ik veilig en aanwezig ben en diep kan luisteren. Ik open mijn hart voor jou als ik met je werk en bied je graag een warme en veilige bedding voor jouw groei als bezielde vrouw. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, liefde en steun bij jouw proces.  Ik ben een natuurlijk verbinder. Ik faciliteer niet alleen jouw verbinding met jezelf en jouw verbinding met de wereld, maar ik ben ook echt aanwezig in de verbinding met jou. Verbinding is de basis voor veiligheid.

Tenslotte heb ik zelf altijd veel geïnvesteerd in opleidingen. Ik ga vanuit deze rijke achtergrond graag met jou mee op zoek naar wat werkt voor jou. Iedereen is anders.

Ik weet dat dit voor sommige mensen belangrijk is, dus hier een greep uit de opleidingen en coaching die ik heb doorlopen (naast een master in de bio-ingenieurswetenschappen en een bacchelor in de psychologie aan de K.U.Leuven):

 • Jaartraining Parelbewustzijn Taotraining

 • opleiding tot Vallei-coach

 • Integrale en Multidimensionele Psychologie (vierjarige therapie-opleiding)

 • Holistic Dance Language Training bij Zola Dubnikova

 • Opleiding tot Ecstatic Dance facilitator bij DJ Albert Pala

 • Essence of Bellydance teacher training

 • business coaching bij Tess Fliers, Ninke Vanderleck, Peter Maasdam, Amy Vandeputte, Maike Maessens, Colette McBeth

Ervaren of Foundation iets voor jou is?

Boek Movement één op één.

Als je na Movement besluit om te kiezen voor Foundation, dan krijg je je investering in Movement terugbetaald. 

Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

bottom of page