top of page
Vrouwen Creëren Membership.jpg

VROUWEN CREËREN 

membership

Een plek waar vrouwen en hun verlangens & projecten tot volle bloei komen

Vrouwen Creëren is een maandelijks membership dat je alles biedt om je creatiekracht volop te laten stromen op de vrouwelijke manier: belichaamd, open, ontvankelijk, speels. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw project of verlangen in de wereld zet.

We ontmoeten elkaar vier keer per maand online via zoom:

  • twee keer in Create & Share om samen-apart te creëren, uit te wisselen en vragen te stellen

  • één keer om samen flowpractices te doen die jouw creativiteit een enorme boost gaan geven

  • één keer in een diepgaande masterclass

99 euro (incl. 21% BTW)/maand

Je kunt je membership makkelijk zelf stopzetten (en opnieuw starten) wanneer je maar wil.

Je hoeft het niet alleen te doen

Create & Share: steun en accountability voor jouw creatieve project


In je eentje is het vaak zo moeilijk om tijd vrij te maken om te creëren en er echt aan te beginnen. Bij Create & Share doen we het samen, twee keer per maand, via zoom. Camera aan, geluid uit. Ieder creëert in haar eigen bubbel en toch zijn we verbonden. Gedurende twee uur werk je aan je eigen project. Misschien schrijf je aan een boek, of werk je aan een tekening, bedenk je materiaal voor een online training of schrijf je aan content voor je bedrijf. Alles kan, als je maar scheppend bezig bent. Je hoeft zelfs geen concreet project te hebben. Misschien reserveer je deze vier uur per maand wel om vrijuit te schrijven of te tekenen, of gewoon te laten opborrelen wat wil opborrelen. 


Na het samen creëren is er een uur tijd om uit te wisselen. Niets is inspirerender dan samen creërend bezig te zijn en elkaar te vertellen over wat we aan het maken zijn. Tijdens dit uur is er ook ruimte om vragen te stellen. Je mag mij het hemd van het lijf vragen over jouw project, je creatieve proces, alles waar je tegenaan loopt. Ik help je zo goed ik kan vanuit mijn ruime ervaring met het creatieproces, zowel vanuit mezelf als schepster als vanuit mijn ervaring in het begeleiden van anderen. 


Maar ik ben zeker niet de enige expert in de groep. Mijn ervaring in het begeleiden van dergelijke groepen leert me dat er altijd wel iemand in de groep is die precies datgene zegt dat jij op dat moment nodig hebt om verder te groeien. Zo maak je sprongen in je creatieproces die je in je eentje wellicht niet zo snel zou maken.


Praktisch
Elke tweede en vierde vrijdag van de maand van van 10u tot 13u
10u-12u: We werken ieder aan ons eigen project in stilte en toch in verbinding (Geluid uit, camera aan)
12u-13u: Vanaf 12u geef ik de kans om uit te wisselen (soms in grote groep, soms in kleine breakoutrooms) en je kunt mij vragen stellen over je creatieve project en proces.


Van de Create & Share sessies wordt geen opname ter beschikking gesteld.​

Leer jezelf in een creatieve trance te brengen

Flowpractices: voedsel en vuur voor je creatiekracht


Een keer per maand neem ik je mee in een heerlijke reis naar binnen waardoor je creativiteit voor de rest van de maand gevoed wordt. Ik deel mijn flowpractices met jou, die mijn creativiteit stromend houden. De flowpractices brengen je uit je hoofd, en in je lichaam. Ze brengen je terug bij je essentie. We maken het voor onszelf soms zo ingewikkeld, terwijl de essentie heel eenvoudig is. In deze sessie ga je deze eenvoud terug voelen. 


Na de flowpractices sta je opnieuw in contact met je hart, en voel je je blij en stromend. Je krijgt helderheid over wat je graag wil creëren, waar je zin in hebt en wat echt bij je past. Je voelt je vitaler en je lichaamsbewustzijn neemt toe. Je komt in een creatieve trance van waaruit je de inspiratie makkelijk door je heen laat stromen. Ideeën borrelen op en je goesting om aan het creëren te gaan is niet meer te stuiten.


Wat zijn flowpractices?
Laat je verrassen door een combinatie van dans (vrij bewegen van binnenuit), eenvoudige bewegingen uit de buikdans die je creatieve energie laten stromen, chi kungs die de weg naar stroming vrijmaken, begeleide meditaties, begeleide loslaatoefeningen, voel-oefeningen en vrijuit schrijven. Mijn werk is geïnspireerd door het taoïsme, buikdans en de Sedona methode.


Flowpractices zijn die dingen waarvan je wel weet dat ze goed zijn om  je creativiteit in beweging te krijgen, maar die je in je eentje toch telkens niet doet. Eén keer per maand doen we ze samen!
Ik zal meestal rond een thema werken. Ik laat me inspireren door het moment en de energie van wie er die maand bij is. Thema’s kunnen zijn: het creatieve vuur, je zielsverlangens, het speelse kind, grenzen stellen, de wijze vrouw, dankbaarheid, voeding van de aarde, samenwerken met spirit, manifesterend vermogen, stilte, vreugde, stroming… De mogelijkheden zijn eindeloos. Je mag ook altijd suggesties doen!

Praktisch
Elke derde dinsdag van de maand van 11u tot12u30

De opname is gedurende een maand beschikbaar, zodat je ze op je eigen tijd (opnieuw) kunt bekijken

Er is zoveel te leren, te ontdekken en te ervaren over jouw scheppingskracht

Maandelijkse inspirerende masterclasses

 

Elke maand geef ik een diepgaande masterclass om jouw scheppingkracht te voeden en te ondersteunen in datgene wat op dat moment het meest nodig is. Ik voel maand per maand welk thema leeft in de groep en zal het tijdig aankondigen.

 

Mogelijke thema’s zijn: Creëren zonder compromissen vanuit veiligheid in jezelf, de creatieve kracht van je seksuele energie, je innerlijk landschap: energy comes first: creëren vanuit de energetische dimensie, spaceholding voor je innerlijke kind, channeling…

 

Je mag mij ook altijd laten weten waar je graag meer over wil leren.

Praktisch
Elke eerste dinsdag van de maand van 11u tot uiterlijk 13u

De opname is gedurende een maand beschikbaar, zodat je ze op je eigen tijd (opnieuw) kunt bekijken

bottom of page