top of page
20230901_201013.jpg

FOUNDATION

1 op 1 Mentorschap voor onderneemsters

Leg jouw vrouwelijke fundament voor een bedrijf én leven in lijn met je meest pure, creatieve essentie

Voel jij aan alles dat het tijd is om jouw eigen bedrijf te gaan vormgeven, helemaal vanuit jouw creatieve verlangens en op jouw voorwaarden? Een bedrijf waar je jouw creativiteit helemaal in kwijt kan?

 

Welkom bij Foundation, het online begeleidingstraject van minimaal drie maanden (verlengen kan in overleg) voor vrouwen die hun bedrijf willen vormgeven vanuit hun meest pure essentie.

Je bent een ondernemende vrouw en je voelt aan alles dat het tijd is om jouw ding in de wereld te doen. Je voelt dat er in jou iets bijzonders zit, een verlangen dat via jouw bedrijf naar buiten wil komen. 

 

Je wil niet ‘zomaar’ ondernemen. Je wil het helemaal doen op jouw manier, op jouw voorwaarden. Je wil in je bedrijf alle ruimte hebben om jouw ware creativiteit te delen met de wereld. Je verlangt om dat te doen vanuit een energie van ontvankelijkheid en openheid, niet van pushen en hard je best doen.

 

Tegelijkertijd voel je je ook onzeker. Want er is zoveel dat je nog niet weet: Wat wil je eigenlijk? Waar ben je echt goed in? Wat mag jouw aanbod zijn? Hoe zet je dit op een consequente en samenhangende manier neer? Wie zijn de mensen die zitten te wachten op wat jij te bieden hebt? Bestaan die mensen wel? Hoe ga je ze vinden? Waar moet je beginnen? Gaat het allemaal wel lukken?

 

En als je eerlijk bent, zitten er onder al die vragen diepere angsten. Wie ben jij om te doen wat je zo graag wil doen? Om daar geld voor te vragen? Zichtbaar zijn voelt zo eng. Wat als mensen slecht reageren op wat jij met zoveel liefde de wereld in stuurt? Wat als je er niet van kan leven? Wat als je voor het verkeerde kiest? Wat als je mislukt in je verlangen? Misschien zijn er wel mensen in je omgeving die je het ondernemerschap afraden of je voor gek verklaren.

 

Het zou zo fijn zijn om iemand naast je te hebben die je begrijpt. Iemand die al doet waar jij van droomt, die met creativiteit haar eigen bezielde werk creëert. Iemand die je een duwtje in de rug kan geven en samen met jou op weg gaat en je helpt jouw weg te vinden. Iemand die samen met jou naar jouw innerlijke wereld reist en met jou op zoek gaat naar jouw antwoorden op al je vragen: Wat past bij mij? Wat verlang ik? Wat wil via mij tot uiting komen? Hoe pak ik dat aan op een manier die volledig bij mij past? 

Iemand die je dit alles helpt ontdekken en verder vorm geven, en die je in contact brengt met het vertrouwen in jou, zodat je je veilig voelt om naar buiten te komen met je aanbod.
 

Die persoon ben ik heel graag voor je . Ik weet uit eigen ervaring hoe eng het kan zijn om honderd procent te gaan voor wat je hart je zegt, om je eigen ding te kiezen, ervoor te gaan staan, jezelf zichtbaar te maken, om te gaan met financiële onzekerheid. 

 

Maar ik weet ook hoe vervullend het is. Hoe zeer iets in jou niet anders meer kan dan trouw zijn aan je authentieke zelf, in alle aspecten van je leven. 

 

En ik weet als geen ander dat dat alleen maar lukt vanuit een diepe veiligheid in jezelf. Als je eenmaal ontdekt hoe je telkens weer naar je veilige plek kunt terugkeren, waar je diep gaat luisteren naar jezelf en waar je jezelf kunt dragen in al je volheid, kun je zonder compromissen gaan voor wat je hart verlangt. 


Dat diep verankerde gevoel van veiligheid en de kunst om diep te luisteren naar jezelf en jezelf te omarmen in alles wat je bent en te bieden hebt, daar werken we in het traject samen naartoe.

Hoe dan? We werken vanuit veiligheid. 

Ondernemerschap vraagt van ons dat we zichtbaar worden. Het vraagt van ons dat we gaan onderzoeken wat we willen brengen in de wereld en dat we daarvoor gaan staan.  

Dat brengt voor veel vrouwen angst met zich mee. Subtiel of heel intens. Zeker als we onze essentie ruimte geven in ons bedrijf, er zoveel van onszelf instoppen. 

Om trouw aan jezelf te kunnen ondernemen is het belangrijk om te leren om jezelf telkens weer naar veiligheid te kunnen brengen. Pas vanuit diep belichaamde veiligheid in jezelf kun je gaan creëren en ontvangen wat je echt verlangt. Daarom werken we eerst aan veiligheid. Al de rest komt daaruit voort. 

Jij bent het fundament

De veilige plek van waaruit jij zonder compromissen

kunt creëren en ondernemen zit in jou

Drie maanden lang gaan we samen aan de slag in een veilige container die jou steun en onderzoeksruimte biedt. 

We leggen het fundament voor jouw bedrijf en jouw leven in lijn met je meest pure, creatieve essentie. Dat fundament vertrekt vanuit jezelf. 

Als vrouw heb je je hele wezen mee te nemen in het ondernemerschap. Je lichaam, je intuïtie, je ratio, je voelen, je seksuele energie. Je natuurlijke flow. Je wisselende energieniveau. Je eb en vloed. Je kleine meisje. Je onzekerheid. Je magnetisme.

We zijn geconditioneerd om dingen op een mannelijke manier te doen, terwijl we als vrouw veel meer mogen ondernemen vanuit achteroverleunen en overgave. Dat wil niet zeggen dat we geen actie moeten ondernemen, integendeel, maar de actie komt vanuit een plek die niet gedreven wordt door wilskracht.

Ik help jou te verbinden met jouw lichaam, je wijsheid, je creatieve kracht en je grootste verlangens. Samen ontdekken we jouw vrouwelijke essentie, jouw Waarom en jouw authentieke visie, die het kloppende hart van je business vormen. We onderzoeken jouw natuurlijke krachten en de voorwaarden van waaruit jij wil leven en werken. Wanneer je daar je bedrijf op gaat bouwen, heb je een stevig fundament om op terug te vallen als het uitdagend wordt, als je het allemaal even niet meer weet. 

Het praktische en het zakelijke wordt gedragen door jouw  onderstroom

We vertalen dit alles in het aanbod en de werkvorm die het dichtst bij jouw essentie ligt. We laten vanuit de dingen die je graag doet, goed kunt en die je verder wil ontwikkelen, een aanbod ontstaan dat in elkaar klikt en helemaal bij jou past en dat je klanten een transformatie brengt die je zelf hebt doorgemaakt. 

We ontdekken van welke klanten jij het meest enthousiast wordt en welke vorm en kanalen van marketing (jezelf zichtbaar maken) jou op het lijf zijn geschreven.

We maken het praktisch toepasbaar en concreet, maar we werken altijd eerst met de onderstroom, de persoonlijke stukken die je meeneemt in je ondernemerschap.

 

Bij alle vragen die je hebt, ook de praktische vragen, gaan we eerst naar de onderstroom. Wat ligt er werkelijk aan de basis van jouw vragen? Daar maken we ruimte voor. Ik breng je altijd terug naar jezelf, zodat jij jouw eigen antwoorden kunt voelen. 

Praktisch
 • Gedurende 3 maanden hebben we om de twee weken een online sessie via Zoom van 90 minuten.

 • Ik stel de opname voor je beschikbaar en je krijgt audio’s met de practices en meditaties die we samen doen. Zowel naar de opnames als naar de audio’s kun je regelmatig teruggrijpen om te verdiepen.

 • Ik check wekelijks met je in via mail en reik je extra afgestemde, gepersonaliseerde oefeningen, vragen & practices aan. Ik voel in wat je nodig hebt en jij gaat tussendoor aan de slag (niet altijd vanuit ‘doen’, soms mag het juist ook zakken en integreren).

 • Tussendoor kun je mij vragen stellen via Voxer (app vergelijkbaar met whatsapp) of om hulp vragen als je ergens vastloopt

 • BONUS: 3 maanden toegang tot het Feminine Creation Membership: de flowpractices (belichaming, veiligheid en creatiekracht in het bekken verdiepen) en Create&Share (coaching en accountability) en de maandelijkse masterclass rond vrouwelijke creatiekracht

 • BONUS: Creëren en ondernemen volgens jouw design - in 2 sessie van 90 minuten ontdekken we hoe je moeitelozer kunt gaan creëren en ondernemen door je human design experiment aan te gaan en te leven volgens je unieke blauwdruk.

INVESTERING

 

nu tijdelijk 1500 euro exclusief BTW i.p.v. 1800 euro

of 3 maandelijkse termijnen van 500 euro exclusief BTW i.p.v. 600 euro

ons stappenplan

Er is zowel ruimte om te voelen wat nodig is op elk moment als een plan dat we samen bepalen: jouw plan.

Stap 1

Samen leggen we de solide basis voor een bedrijf dat helemaal in lijn is met jouw creatieve essentie. De voorwaarde om deze basis te creëren is heel dicht bij jezelf staan. Jezelf goed kennen en goed kunnen voelen wat voor jou klopt. Je veilig voelen bij jezelf en vertrouwen op je eigen wijsheid en je kunnen. 

Ik begeleid je stap voor stap op de weg naar binnen. Daar ga je onder mijn begeleiding:

 • Leren bewegen en voelen in je innerlijke landschap (de wereld van waaruit je creëert, manifesteert en ontvangt)

 • Veiligheid leren creëren voor jezelf en diep thuiskomen bij jezelf (je leert dieper voelen en dieper belichamen)

 • Leren creëren vanuit ontspanning, overgave en vertrouwen

 • Je ware verlangens voelen (gaat veel dieper dan wat we met ons hoofd bedenken en vaak moet eerst veiligheid gecreëerd/trauma geheeld worden om het echt te kunnen voelen, hier begeleid ik je bij)

 • Je Waarom ontdekken (is een game changer voor heel veel van mijn klanten)

 • Jouw visie laten ontstaan van binnenuit

 • De relatie met je lichaam en je eigen wijsheid cultiveren als basis voor gezond ondernemerschap

 • In zachtheid loslaten wat in de weg zit: weerstand, perfectionisme, uitstelgedrag, angst, beperkende overtuigingen…

 

Stap 2

Samen zoeken we hoe je dit op jouw manier weer naar buiten kunt brengen. Vanuit het stevige fundament dat je van binnenuit legt, gaan we ontdekken en finetunen wat jij in de wereld wil zetten. We gaan:

 • Je aanbod vormgeven

 • Ontdekken met wie je het allerliefst werkt. Bij welke klanten kom jij helemaal tot je recht?

 • Uitzoeken welke manieren van zichtbaar zijn (marketing) bij jou passen zodat jij je als een vis in het water voelt en de mensen die met jouw authentieke boodschap resoneren aanhaken op wat jij uitstuurt

 

Stap 1 en 2 wisselen zich voortdurend af. Het is een constante beweging van binnen naar buiten en weer terug. We gaan aan de slag zowel in de innerlijke als de uiterlijke wereld. 

 

Jij zet stappen in de wereld (ik begeleid je hierbij) > dat brengt innerlijke blokkades naar boven (daar waar het schuurt), maar ook meer helderheid over wat je graag wil > daar gaan we mee aan de slag > we creëren steeds opnieuw en steeds meer veiligheid en helderheid.

 

Door kleine, concrete stappen te zetten ontdekken we wat er nog in de weg zit. Dat help ik je omarmen, loslaten, transformeren en als kracht gebruiken. Ik bied je daar inzichten en concrete tools voor. 

Ik moedig je aan om op jouw tempo in beweging te komen/ blijven zodat je waardevolle feedback krijgt, van binnen en van buiten, waarmee je kunt bijsturen.

Wat brengt het traject jou?

In Foundation ontdek je waar jouw juicyness zit, je brilliance. Dit traject brengt het beste in jou naar buiten. Het compromisloze. Het meest authentieke. De durf. Je krijgt de tools om met de angst die daarbij komt kijken om te gaan.

Je leert de ruis weg te halen zodat jij kan stralen.

Je ontwikkelt een innerlijke no-nonsense radar. Je wordt eerlijker in wat je verlangt, wat bij jou past en wat je niet langer gaat tolereren. En doordat je je veilig gaat voelen in jezelf, durf je daar zonder schaamte voor te gaan en voor te gaan staan.

 

Ik sta naast je. Samen zorgen we voor een grote doorbraak in je leven, je bedrijf, je creativiteit en je verlangens. 

 

Wat nog?

 • Je legt het fundament van je bedrijf, de basis om jaren op verder te bouwen

 • Je krijgt helderheid over wat je verlangt te brengen in de wereld, welke vorm jouw aanbod mag hebben, voor wie het is

 • Je hebt helder wat je volgende stappen zijn richting jouw missie

 • Je krijgt helder welke strategie op dit moment bij je past

 • Je weet hoe je telkens weer kunt voelen en in jezelf afchecken wat bij je past en waar je mag bijsturen

 • Je weet hoe je met externe uitdagingen en interne valkuilen kunt omgaan

 • Je creativiteit krijgt alle ruimte, naast en in je bedrijf

 • Je staat met meer zelfvertrouwen in je onderneming en in je leven

 • Je weet waar je JA tegen mag zeggen en waar je NEE mag zeggen (en NEE zeggen lukt je ook)

Waarom zou je met mij werken?

De laatste vijftien jaar heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden in hun creatieve proces en het doorbreken van hun creatieve blokkades. Daar heb ik ontdekt dat een van mijn gaven is om vrouwen heel dicht bij zichzelf te brengen. Ik leid mensen op een natuurlijke manier naar hun innerlijke landschap, van waaruit ze hun werkelijkheid creëren. Dat is de plek waar ik met jou kan zijn om je diepste verlangens te doorvoelen en vorm te geven, en de patronen die je nog tegenhouden te doorbreken. 

 

Ik ben sterk in het zien van jouw mogelijkheden en jou daarin mee te nemen. Ik help je om jouw krachten, jouw potentie en de potentie van je bedrijf niet alleen te zien, maar ook te voelen, te claimen en steeds meer te gaan belichamen. Ik ben goed in het geven van moed en inspiratie, vooral door je bij je eigen veilige plek te brengen.

 

Ik heb jarenlang ervaring in het omgaan met weerstand en patronen van zelfsabotage, zowel bij mezelf als bij mijn klanten en ik heb een aantal uitstekende tools ontdekt die ik met liefde aan jou doorgeef. 

 

Ik heb een zesde zintuig om te voelen waar je eerlijk of oneerlijk bent met jezelf en ik spiegel je dat op een eerlijke maar altijd zachte en liefdevolle manier terug, zodat je er iets mee kunt. 

 

Ik werk graag intuïtief en zet alles in wat ik de laatste twintig jaar aan rijkdom en levenservaring heb opgedaan. Ik ben goed in het stellen van de juiste vragen die jou bij jouw eigen inzichten en wijsheid brengen. Ik vind niets leukers dan dat.

 

Ik krijg van mijn klanten terug dat ik veilig en aanwezig ben en diep kan luisteren. Ik open mijn hart voor jou als ik met je werk en bied je graag een warme en veilige bedding voor jouw groei als onderneemster en creatieve vrouw. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, liefde en steun bij jouw proces.  Ik ben een natuurlijk verbinder. Ik faciliteer niet alleen jouw verbinding met jezelf en jouw verbinding met de wereld, maar ik ben ook echt aanwezig in de verbinding met jou. Verbinding is de basis voor veiligheid.

Tenslotte heb ik zelf altijd veel geïnvesteerd in opleidingen. Ik ga vanuit deze rijke achtergrond graag met jou mee op zoek naar wat werkt voor jou (onder andere qua business strategie).

Ik weet dat dit voor sommige mensen belangrijk is, dus hier een greep uit de opleidingen en coaching die ik heb doorlopen (naast een master in de bio-ingenieurswetenschappen en een bacchelor in de psychologie aan de K.U.Leuven):

 • business coaching bij Tess Fliers, Ninke Vanderleck, Peter Maasdam, Amy Vandeputte, Maike Maessens, Colette McBeth

 • Jaartraining Parelbewustzijn Taotraining

 • opleiding tot Vallei-coach

 • Holistic Dance Language Training bij Zola Dubnikova

 • Integrale en Multidimensionele Psychologie (vierjarige therapie-opleiding)

 • Opleiding tot Ecstatic Dance facilitator bij DJ Albert Pala

 • Essence of Bellydance teacher training

bottom of page