top of page
butterflies-g4e1dc7f25_1920.jpg
GODIN VAN CREATIE


In 7 stappen naar een stromende creativiteit

Ik wil jou graag uitnodigen voor een heel bijzondere dag.

In de loop van 2021 meldden zmeer dan 700 vrouwen zich aan voor de gratis workshops 'Ontdek de 7 stappen in het herstel van je creativiteit' of 'Omarm de beren op je creatieve weg'.

De enorme interesse in deze workshops en de reacties die ik van de deelnemende vrouwen kreeg, lieten me inzien dat een stromende creativiteit een groot verlangen is voor veel vrouwen.

Het deed me ook beseffen dat vrijuit creëren voor veel vrouwen nog moeilijk is, dat ze het lastig vinden er tijd voor te maken in hun leven (ook al verlangen ze er hevig naar), dat er vaak zo veel andere dingen voorrang krijgen (ook al is creatieve expressie meestal hetgeen ze het meest verlangen) en misschien is dit nog het belangrijkste obstakel: dat ze het moeilijk vinden zichzelf de vreugde en vrijheid van een stromende creativiteit te gunnen.

Er zitten vaak zoveel angsten en beperkende overtuigingen in de weg die het moeilijk maken om dat sterke verlangen naar flow en inspiratie ruimte te geven.

 

Herken jij je ook in deze beschrijving?

Dan heb ik een mooie kans voor jou.

 

Ik duik op 27 december met een kleine groep vrouwen dieper in de 7 stappen naar herstel van je creativiteit.

 

Uiteraard doe ik dat nog diepgaander in het traject FLOW, maar ik wil deze stappen naar een stromende creativiteit toegankelijker maken voor meer vrouwen. Niet iedereen voelt op dit moment de ruimte en de roep om gedurende meerdere maanden intensief aan de slag te gaan met haar creatiekracht.

 

Daarom bied ik op 27 december 2021 deze bijzondere dag aan. Deze workshop is het vervolg op 'Ontdek de 7 stappen in het herstel van je creativiteit' waarin we veel dieper en concreter ingaan op de 7 stappen. Bij aanmelding voor deze dag krijg je een link naar de replay van 'Ontdek de 7 stappen' zodat je goed voorbereid kan deelnemen aan deze deep dive en we het maximum uit deze dag kunnen halen.

 

Vanuit de verbinding met elkaar gaat ieder individueel in haar eigen creatieve kracht duiken. Je gaat je creativiteit flink wakker schudden. Via geleide meditaties, schrijfoefeningen en beweging breng ik je diep in jezelf. Je gaat ontdekken wat jij nodig hebt om het creatieve leven te gaan leven waar jij naar verlangt. Je gaat je creatieve verlangens verkennen, je gaat ontdekken wat je grootste blokkades zijn en hoe je die kunt gaan doorbreken.

 

Na deze dag bruis je gegarandeerd van energie en inspiratie. Je gaat zin hebben om creatief aan de slag te gaan en je neemt concrete handvaten mee om effectief meer creativiteit in je leven te brengen.

 

Ik kijk er enorm naar uit en ik zou het heel fijn vinden als jij er ook bij bent!

 

WANNEER?

 

27 december van 10u tot 18u

 

WAAR?

 

De Stal

Laarstraat 24

2520 Ranst

België

 

INVESTERING

 

135 €

Vroegboekprijs tot en met 30 november

115 €

(prijzen incl. BTW)

Je brengt je eigen lunch mee.

Koffie en thee krijg je aangeboden.

bottom of page