top of page
Webinar Seksuele stroming & creativiteit 2.png

Eerstvolgende sessie

12 december 2021 van 10u30 tot 12u

Kun je er niet live bij zijn tijdens de eerstvolgende sessie?

Meld je dan toch aan. Je krijgt een link naar de replay & wordt op de hoogte gehouden van de volgende sessie.
Review FBMarita Posthumus.JPG

In dit gratis webinar ontdek je hoe het trainen van je seksuele energie jouw creativiteit kan herstellen en volop laat stromen.

Als schrijfster en creatieve coach ervaar ik dagelijks hoe belangrijk seksuele energie is voor de creativiteit. Seksuele energie IS creatieve energie. Het is de energie waarmee je baby’s maakt… en verhalen schrijft, danst, schildert, muziek maakt…

 

Heb je al gemerkt dat als je verliefd bent of een prille relatie hebt, dat je creativiteit dan heel erg gaat stromen? Alles in je leven lijkt moeiteloos te gaan.

Dat komt omdat je levenskracht-motortje dan wordt aangezet en je seksuele energie heel natuurlijk gaat stromen: je wordt vanzelf blij, energiek en creatief.

En het beste nieuws is: je hoeft niet te wachten tot je verliefd bent of een nieuwe relatie hebt om dat motortje aan te zetten. Dat kun je zelf leren doen!

In dit gratis webinar vertel ik je hoe.

Waarom?

Ik doe niets liever dan vrouwen bij hun creatieve kracht brengen, zodat ze hun volle potentie gaan leven. Sinds ik zelf Vallei ben gaan trainen, is mijn creativiteit als het ware geëxplodeerd. Het is heel helder geworden wat ik precies in mijn leven wil neerzetten en waar mijn passie ligt. Mijn creativiteit stroomt als nooit tevoren. Dat wil ik voor anderen vrouwen ook betekenen: dat ze seksueel stromend en daardoor ook creatief stromend worden.

Je kunt je seksuele energie leren gebruiken om de persoon te worden die je wilt zijn en de dingen neer te zetten die je zo graag wilt verwezenlijken. Dat is niets anders dan ware creativiteit: het manifesteren van je diepste verlangen en essentie. Je verlangen zet je aan tot handelen, tot het vormgeven van je missie en dat is de allergrootste bron van vreugde.

 

In dit webinar vertel ik je je hoe het trainen van je seksuele energie (het omzetten van seksuele energie in levenskracht):

  • jouw beleving van creativiteit totaal verandert en een enorme boost  geeft

  • hardnekkige blokkades en angsten rond creativiteit kan doorbreken

  • helpt om je jouw unieke essentie te ontdekken die alleen jij in de wereld kunt zetten

  • jou de nodige energie geeft om je missie in de wereld te zetten (stuwing)

 

En je ontdekt:

  • wat  dans (met name het bewegen van je bekken) voor jouw creativiteit kan betekenen

  • hoe je je de hele dag vrolijk en ontspannen kunt voelen waardoor je creativiteit vanzelf stroomt

 

Ik deel deze kennis heel graag met jou!

Warme groet,

Agatha

Review FB Els Ursi.JPG

Hoe gaan we te werk?

  • Het webinar gaat via Zoom. Zoom kun je hier gratis en eenvoudig downloaden. De beste luisterervaring heb je met oortjes of een koptelefoon. Test best vooraf even uit of je camera en je geluid werkt, zodat je zonder hobbels kunt starten en meedoen.

  • Ik werk liefst met alle camera's aan, zodat het voelt alsof we samen in één ruimte zijn. Zo kunnen we ook meer verbinding maken. Voel je je daar echt niet comfortabel bij, dan mag je je camera ook uitzetten.

  • We gaan in interactie via chat (je hoeft dus niet te praten als je dat niet wilt)

  • Wanneer je je aanmeldt via de roze knop, krijg je een mailtje waarin je de zoomlink kunt vinden. Daarop kun je klikken wanneer de workshop gaat starten. Je krijgt op de dag zelf nog een herinneringsmail waarin ook de link staat.

Dit is een webinar waarin je ervaart en schrijft. Zorg dus voor pen en papier. Er is ook ruimte om je vragen te stellen.
De workshop duurt ruim anderhalf uur.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Agatha

Review FB Annemieke en Kirstin Van Poppel.JPG
bottom of page