top of page

Door de Vallei-technieken te trainen, maak je verbinding met de gigantische creatieve kracht in jou!

Vallei_logo-roze-transp-500.png

Ontvang 50€ korting
op de online cursus Vallei

Mail mij om een code te ontvangen

 

Ik wil dat alle vrouwen dit weten.

 

 

De creatiekracht van vrouwen ligt in het bekken, en is niets anders dan de seksuele energie. Door duizenden jaren onderdrukking van de seksualiteit zijn we de connectie met onze eigen innerlijke voedingsbron kwijt!

Als schrijfster  en creatieve coach weet ik hoe belangrijk seksuele energie is voor de creativiteit.  Seksuele energie is creatieve energie.  Het is de energie waarmee je babies maakt... en boeken schrijft, een bedrijf opricht, een kunstgalerij organiseert, een moestuin aanlegt. 

 

Door het Vallei-orgasme te trainen kun je je creatieve potentieel ten volle benutten. Je leert de seksuele energie, oftewel de eindeloze bron van creatieve energie die van onze Moeder Aarde vandaan komt in je eigen systeem te brengen en te transformeren tot brandstof voor je eigen gezondheid, creativiteit, bewustzijnsontwikkeling en nog zoveel meer.
 

Voor mij was het leren en integreren van de technieken van het Vallei-orgasme is een game changer. Ik kan echt spreken van mijn leven voor Vallei en mijn leven mét Vallei. Ik heb opnieuw bakken energie, zoals toen ik nog kind was, mijn creativiteit stroomt overvloedig, mijn gezondheid is beter dan ooit en ik voel me blij en vol levenslust.

Je kunt natuurlijk creatief zijn zonder Vallei-orgasme te trainen, maar het is heel erg jammer om die enorme bron aan creatieve energie onbenut te laten. Voor mij is het trainen van je seksuele energie zo fundamenteel, dat ik beslist heb om vanaf oktober 2021 het FLOW-traject alleen nog aan te bieden in combinatie met de Vallei-cursus: FLOW + Vallei in één pakket! Wil je hiervan als eerste op de hoogte blijven, zet je dan op de VIP-lijst (en ontvang een exclusieve uitnodiging voor iets heel leuks én mooie pre-launch voorwaarden).

 

Alle informatie vind je op hier.

Mail mij als je graag een code wilt ontvangen waarmee je 50€ korting krijgt!

245990283_1113886049143378_699793564533296406_n.jpg
VC_logo_mid_roze.jpg
Agatha als Vallei-coach

‘Een Vallei-coach is aangeraakt door de seksuele wijsheid. Ze heeft zich de technieken van het vallei-orgasme eigen gemaakt. Ze begrijpt hoe ze seksuele energie in haar kringloop brengt en hoe belangrijk dat is voor haar seksualiteit en vitaliteit... Een vallei-coach is in staat om de taoïstische kennis en wijsheid over te dragen. Ze is communicatief vaardig en kan over onderwerpen die in de taboesfeer liggen praten op een betamelijke en niet-pornografische manier. Ze heeft oog voor de problemen van anderen en kan vrouwen voorzien van het juiste advies.’ 
bottom of page