VO_logo_roze-transp-500.png

Ontvang 50€ korting

op de online cursus Vallei-orgasme

Mail mij om een code te ontvangen

Ik wil dat alle vrouwen dit weten.

 

Waarom vinden vrouwen het vaak moeilijk zichzelf te laten zien en hun creaties in de wereld te zetten? Waarom voelen zo veel vrouwen zich schuldig als ze creatief zijn? Waarom hebben vrouwen vaak een taboe op genieten, op doen wat ze graag doen, op zelfzorg, op spelen? En misschien nog meer: op succesvol zijn?

 

In onze patriarchale maatschappij ligt de nadruk op doen vanuit wilskracht. Dingen bereiken vanuit ‘doorgaan, doorgaan, doorgaan’ wordt beloond.

 

Als vrouw voel je onbewust aan dat dat niet bij je past. Het put je uit en maakt je ongelukkig. Toch proberen we vaak aan deze algemeen aanvaarde norm te voldoen. We zijn opgevoed met ideeën zoals:

‘Je moet hard werken om iets te bereiken.’ Of ‘Als iets makkelijk gaat, dan is het niet te vertrouwen.’

 

Door de technieken van het Vallei-orgasme te gaan trainen heb ik ontdekt dat er een manier bestaat om te creëren vanuit moeiteloosheid. Dingen ontstaan dan vanuit je diepste essentie van overvloed, net als in de natuur.

Als je je seksuele energie laat stromen, bereik je meer door minder te doen. Het is een zachte, maar krachtige manier van creëren, vanuit flow, verbonden met je intuïtie.

 

De creatiekracht van vrouwen ligt in het bekken, en is niets anders dan de seksuele energie. Door duizenden jaren onderdrukking van de seksualiteit zijn we de connectie met onze eigen innerlijke voedingsbron kwijt!

Als schrijfster  en creatieve coach weet ik hoe belangrijk seksuele energie is voor de creativiteit.  Seksuele energie is creatieve energie.  Het is de energie waarmee je babies maakt... en boeken schrijft, een bedrijf opricht, een kunstgalerij organiseert, een moestuin aanlegt. 

 

Door het Vallei-orgasme te trainen kun je je creatieve potentieel ten volle benutten. Je leert de seksuele energie, oftewel de eindeloze bron van creatieve energie die van onze Moeder Aarde vandaan komt in je eigen systeem te brengen en te transformeren tot brandstof voor je eigen gezondheid, creativiteit, bewustzijnsontwikkeling en nog zoveel meer.

 

Je kunt natuurlijk creatief zijn zonder Vallei-orgasme te trainen, maar het is heel erg jammer om die enorme bron aan creatieve energie onbenut te laten.

Ik gebruik aspecten van de online Vallei-cursus in mijn werk, maar als je je de techniek van het Vallei-orgasme wilt eigen maken en er je volle voordeel uithalen, dan raad ik je aan om de Vallei-cursus te gaan volgen.

 

Voor mij was het leren en integreren van de technieken van het Vallei-orgasme is een game changer. Ik kan echt spreken van mijn leven voor Vallei en mijn leven mét Vallei. Ik heb opnieuw bakken energie, zoals toen ik nog kind was, mijn creativiteit stroomt overvloedig, mijn gezondheid is beter dan ooit en ik voel me blij en vol levenslust.

 

Alle informatie vind je op https://vallei-orgasme.nl/

Mail mij als je graag een code wilt ontvangen waarmee je 50€ korting krijgt!

Agatha-DSC_0506b-300x300.jpg
VC_logo_mid_roze.jpg
Agatha als Vallei-coach
‘Een Vallei-coach is aangeraakt door de seksuele wijsheid. Ze heeft zich de technieken van het vallei-orgasme eigen gemaakt. Ze begrijpt hoe ze seksuele energie in haar kringloop brengt en hoe belangrijk dat is voor haar seksualiteit en vitaliteit... Een vallei-coach is in staat om de taoïstische kennis en wijsheid over te dragen. Ze is communicatief vaardig en kan over onderwerpen die in de taboesfeer liggen praten op een betamelijke en niet-pornografische manier. Ze heeft oog voor de problemen van anderen en kan vrouwen voorzien van het juiste advies.’ 

Vrouwen zijn geboren om te creëren.
We komen in deze wereld met creatieve krachten die groter zijn dan we ons kunnen voorstellen. In onze schoot vrijen hemel en aarde om nieuwe kinderen te maken. 

Dat kunnen echte mensen kinderen zijn, maar even goed boeken die we schrijven, moestuinen die we cultiveren, maaltijden die we bereiden, gemeenschappen die we stichten, bedrijven die we oprichten. 

 

‘Heaven & Earth make love’, dat vind ik zo mooi in het Engels: liefde maken.

Alles wat jij creëert is pure liefde!

Wij zijn kinderen van hemel en aarde, en al onze creaties zijn kinderen van hemel en aarde.

Als we vergeten wat we zijn,als we afgesneden geraken van onze natuurlijke impuls om te creëren, of het nu komt door trauma, omstandigheden, beperkende overtuigingen die we in onze opvoeding, de media of de maatschappij meekrijgen, sterft in ons iets vitaals. We geraken de verbinding met onze creatieve ziel kwijt, met onze oorsprong en ons waarom, waarom we hier op deze aarde zijn. Creatief zijn heeft veel te maken met onze destiny. Als we niet creëren, leven we maar half. We over-leven. 


Door de technieken van Vallei-orgasme te gaan trainen, maak je opnieuw verbinding met die gigantische creatieve kracht in jou!