top of page
Search

Laat Liefde stromen

Lieve Jij

Wie ben jij, daar aan de ontvangende kant van deze liefdesbrief? Vandaag reik ik uit naar jou. Ik voel de verbinding met jou. Ik vraag me af: wat kan ik jou vandaag schenken? Ik maak het stil, laat mijn ogen zacht worden, glimlach in mijn hart en voel mijn adem diep in mijn buik. Wie ben ik?

Ik ben jij. Jij bent ik. We zijn andere expressies van dezelfde, eindeloze bron. Wat ik aan jou geef, geef ik aan mezelf. Wat ik aan mezelf geef, geef ik aan jou. Ik voel mijn hart warm worden, mijn glimlach groeien en ik zak dieper in mijn eigen buik.

Ik ben nieuwsgierig naar jou. Ik glimlach naar jou. Ik voel dankbaarheid omdat jij op deze wereld bent, de woorden leest die door me heen stromen, omdat je jouw mooie dingen doet, je liefde en talenten deelt met de mensen om je heen. Alleen al door mij bewust met jou te verbinden, krijg ik tranen in mijn ogen.

Dank je om er te zijn, lief mens. Dank je om je te laten raken, om de schoonheid om je heen te zien, om te zorgen met heel je hart voor je kinderen, je partner, je collega’s, een vreemde die je pad kruist. Dank je voor je humeurigheid als je vermoeid bent, dank je om te snauwen naar je kind wanneer hij treuzelt en je daar dan verdrietig over te voelen, dank je om over je grenzen te gaan en daardoor terug dicht bij jezelf te komen. Dank je voor de glimlach die over je lippen glijdt wanneer je ogen andere ogen ontmoet. Dank je voor dat kleine detail dat niemand ziet en waar jij oog voor hebt. Dank je voor al die keren dat je struikelt over het leven en dan weer overeind komt. Dank je om moedig lief te hebben. Dank je voor al die keren dat je het stil maakt in jezelf en jezelf durft te ontmoeten. Dat is het grootste geschenk dat je de wereld kunt geven.

Ik hou van je. Agatha
10 views0 comments
bottom of page