top of page
Omarm de beren op je creatieve weg 
Doorbreek je creatieve blokkades
& leef je volle creatieve potentie
GRATIS ONLINE WORKSHOP

Eerstvolgende sessie

23 januari 2021 van 10u30 tot 12u
fairy-tales-2693648_1920_edited.jpg

Vanuit mijn focus als schrijfster en creatieve coach vertel ik hoe je voor jezelf creatieve veiligheid kunt creëren, zodat je je creatieve blokkades doorbreekt en vrijuit kunt gaan genieten van jouw creativiteit.

Ik zie ze overal om me heen: vrouwen die dromen van een creatiever leven. Vrouwen die voelen dat ze iets waardevols met de wereld te delen hebben: een boek, een visie, een bezield project... Maar ondanks het sterke verlangen blijven ze hangen in de droomfase. Ze dromen bijvoorbeeld wel van een eigen boek schrijven, maar ze schrijven nooit. Ze verlangen zelfgeschreven nummers te zingen, maar zingen alleen maar in de douche, als niemand het kan horen.

 

Herken jij je hierin, weet dan dat je niet alleen bent. Ik ben zelf jarenlang blijven hangen in deze fase. Ondertussen heb ik bijna 50 gepubliceerde kinderboeken op mijn naam en weet ik dat het anders kan. Daarom bied ik deze gratis online workshop aan, voor wie zich in deze woorden herkent.

 

Droom jij van een creatiever leven?
En kom je om één of andere reden niet aan creëren toe, of veel minder dan je zou willen?

Of voel je wel dat er iets uit je wilt geboren worden maar heb je geen flauw idee wat het is?
Lijkt het alsof je externe omstandigheden je niet toelaten creatief te zijn en eindelijk te beginnen schrijven, dansen, zingen, vormgeven?
Je bent vaak te moe, je hebt geen tijd, anderen lijken je altijd nodig te hebben, je vindt geen plek in je huis waar je ongestoord creatief kunt zijn...

Toch is de reden waarom je niet tot creëren komt wellicht heel anders dan je denkt.

In mijn deze gratis online workshop ga ik het hebben over creatieve veiligheid.

Creatieve veiligheid is dat wat jou in staat gaat stellen om het project waar je van droomt vorm te geven.

Misschien ervaar jij dit ook:
Zodra je creatief wilt zijn, zie je beren op de weg. Zodra je tijd voor jezelf neemt en voor jouw creativiteit, word je angstig.
Vooral vrouwen hebben hier last van. Het gevoel dat we niet mogen spreken, ons niet mogen laten zien, dat er gevaar is als we ons wijden aan creativiteit (Ik schreef hier een tijdje geleden een blog over die je hier kunt teruglezen.)

In deze gratis workshop ga ik vertellen hoe het komt dat we beren zien, welke beren we zien, en wat je kunt doen om die beren te omarmen en langzaamaan laten verdwijnen, zodat je vanaf nu elke dag vol vertrouwen kunt genieten van jouw creativiteit.

Je bent super welkom!
Agatha

 

Hoe gaan we te werk?

 • De workshop gaat via Zoom. Zoom kun je hier gratis en eenvoudig downloaden. De beste luisterervaring heb je met oortjes of een koptelefoon. Test best vooraf even uit of je camera en je geluid werkt, zodat je zonder hobbels kunt starten en meedoen.
 • Ik werk liefst met alle camera's aan, zodat het voelt alsof we samen in één ruimte zijn. Zo kunnen we ook meer verbinding maken. Voel je je daar echt niet comfortabel bij, dan mag je je camera ook uitzetten.

 • We gaan in interactie via microfoon of chat (je hoeft dus niet te praten als je dat niet wilt)

 • Wanneer je je aanmeldt via de roze knop, krijg je een mailtje waarin je de zoomlink kunt vinden. Daarop kun je klikken wanneer de workshop gaat starten. Je krijgt op de dag zelf nog een herinneringsmail waarin ook de link staat.

 • Ik laat je geregeld vrijuit schrijven, dus zorg voor pen en papier (liever niet op de PC schrijven)

 

In deze workshop ontdek je:

 

 • Hoe je voor jezelf creatieve veiligheid kunt creëren waardoor je blokkades langzaamaan wegsmelten

 • Welke stappen je kunt zetten om te gaan van alleen maar dromen van een creatiever leven naar  dagelijks genieten van jouw creativiteit en je droom langzaam maar zeker zien vorm krijgen

 • Welke creatieve blokkades ervoor  zorgen dat je niet vaker creatief bent

 • Welke overtuiging jou het meest tegenhoudt bij het creëren en hoe je ze kunt doorbreken

 • Hoe je contact kunt maken met de authentieke parels die in jou zitten

 • Hoe je je creativiteit en inspiratie moeiteloos laat stromen

 

Ik vertel je openhartig over mijn eigen weg naar professioneel schrijverschap, over de succesmomenten én de obstakels die ik tegenkwam. Ik neem je mee in concrete oefeningen en laat je zien hoe je stap voor stap een blije creatieve vrouw wordt.

Dit is een echte workshop waarin je ervaart en schrijft. Zorg dus voor pen en papier. Er is ook ruimte om je vragen te stellen.
De workshop duurt ruim anderhalf uur.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Agatha

bottom of page