top of page
Audio Een blokkade loslaten

Deze audio helpt je om eender welke blokkade of zware energie uit je systeem te krijgen.

Je kunt deze audio luisteren telkens wanneer je voelt dat 'iets' in de weg zit, bijvoorbeeld een gedachte of een emotie, of wanneer je je zwaar voelt, wanneer het niet stroomt.

Houd pen en papier bij de hand wanneer je naar de audio gaat luisteren.

Lees vooraf zeker eerst de belangrijke info hieronder over 'venten' en kijk naar het videootje onderaan.

Warme groet,

Agatha

BELANGRIJK! 

 

Tijdens deze meditatie gaan we 'venten'.  Daarom vertel ik je graag vooraf even wat 'venten' precies is:

Bij het doen van Chi Kung, Helende Klanken of meditaties, ontstaat in ons Innerlijk Landschap een ‘residu’ die in de traditie meestal cloudy energy genoemd wordt. Soms worden ook termen als murky energy gebruikt, of ‘zware energie’. Het is de bedoeling dat je deze energie uit je systeem verwijdert met ‘venten’, een verbastering van het woord ventileren. Het gaat om het idee dat er een frisse wind door je systeem gaat waaien die de cloudy energy meeneemt uit je systeem, de aarde in.

Venten doe je door allereerst je I-kracht te activeren. Breng vervolgens je beide handen zijwaarts omhoog en zet ze in de vorm van een ‘dakje’ boven je hoofd. Dan laat je je handen voor je langs rustig naar beneden komen, terwijl je met je I-kracht denkbeeldig van boven naar beneden de symbolische energie mee naar beneden neemt. Je begeleidt dit met een subvocale klank, meestal met de hartklank (haaaaoooowww), maar ook de subvocale 3 obstakelklank (chchchiiiiiiiiii) kan je goed gebruiken.

Bron: Vallei-coach training

Kijk voor je de eerste keer naar de audio gaat luisteren even naar de video hieronder, waarin ik het 'venten' voordoe.

bottom of page